У квітні на посаду керуючого директора медійного рекламного агентства Starcom Ukraine, що входить в комунікаційну групу Publicis Groupe Ukraine, призначена Ольга Воронова.

«Ольга – сильний і динамічний лідер, здатний об’єднати і мотивувати команду. Я впевнений, що з її приходом продукт і сервіс Starcom Ukraine стануть ще краще і якісніше », – прокоментував призначення CEO Publicis Groupe Ukraine Енвер Кікава.

У виконавчого директора Starcom Ukraine Ольги Воронової близько 17 років досвіду в рекламі та медіа. Вона приєдналася до Publicis Groupe Ukraine у 2017 році як керуючий директор Spark Foundry (на той момент – Mediavest) і всього за два роки поліпшила позиції агентства на ринку, посприявши вдосконаленню медійного продукту, поглибленню співпраці з існуючими клієнтами та залучення нових.

«Я вдячна команді Spark Foundry за ці два роки, наповнених яскравими проектами, непростими рішеннями, прекрасними людьми і командним духом. Рада бути частиною Publicis Groupe і прийняти новий виклик. Мені імпонує Human Experience (HX) – унікальна глобальна філософія Starcom, орієнтована на рішення клінтских завдань. Вважаю, що її потенціал всередині організації ще потужнішим, тому моїм першочерговим завданням буде підтримка і імплементація цього підходу », – каже Ольга Воронова.

Олексій Осадчий залишає позицію виконавчого директора Starcom Ukraine, щоб стати директором зі стратегії Publicis Groupe Ukraine. На новій посаді Олексій займеться створенням стратегічного інтеграційного продукту для клієнтів групи.
Впевнена, клієнти будуть задоволені.

За матеріалами прес-служби Starcom Ukraine

 

Джерело: МедіаНяня